Støtte til talentudviklingsprogrammet

Man kan støtte Vindinge Rideklubs talenter på flere måder, men programmet har primært brug for kontant støtte. Dette kan man let melde sig til via klubmodulet, hvor der er oprettet månedlig støtte på henholdsvis 25 Kr., 50 Kr. og 100 Kr. Når man er tilmeldt via klubmodulet trækkes pengene helt automatisk hver måned og man skal ikke tænke mere på det. Afmelding kan også let ske igen ved henvendelse til klubbens kasserer.

Alle Vindinge Rideklubs medlemmer opfordres til at melde sig til denne ordning på Klubmodulet. Vi kan alle sammen godt undvære 25 Kr. eller 50 Kr. om måneden og det kommer udvikling af klubbens ryttere til gavn. Måske er det dit barn der bliver det næste talent der skal bruge støtte.

Man er også velkommen til at donere enkelt beløb når man har lyst. Dette kan ske ved at kontakte programmets koordinator eller klubbens kasserer.

Programmet kan også støttes med gavekort, rideudstyr og andet man måtte have lyst til at give. Eneste krav er, at støtten sker ved henvendelse til programmets koordinator og ikke direkte til rytterne. På denne måde vil der blive sikret at støtten fordeles ligeligt mellem de optagede ryttere.