Vindinge Rideklub

Line Bøgelund Lyngsie Andersen

24 år og bor pt. hjemme hos mor.
Under uddannelse som revisor, med fuldtidsjob og læser om aftenen.
Har redet siden jeg var 9 år.
Min hest er en 13. årig hoppe ved navn Steensgaards Luna.

Hvad er mine mål med min sport?
For mit vedkommende har jeg hele tiden mere end et mål. Jeg har et langsigtet mål og så sætter jeg hele tiden nogle delmål, for at presse mig selv og for at sørge for at min udvikling ikke går i stå.

Mit langsigtede mål er at komme til at repræsentere Danmark ved et internationalt stævne en dag. Alle mine korte mål og delmål, skal hjælpe mig med at sigte mod dette mål. Et af mine kortere mål er at komme til at ride DM for U25 ryttere sommeren 2019. Da planerne for U25 DM blev lagt, stod det klart at vi ikke kunne nå at blive klar i 2018. Derfor har jeg sammen med min træner sat en masse delmål, som f.eks. hvornår på året 2018 vi skulle rykke op i klasserne. Vi har arbejdet med hestens styrke og udvikling så vi blev klar til at gå et niveau op. Det seneste delmål er at ride Intermediare 2 inden udgangen af 2018.

Hvordan vil jeg opnå mine mål?
Jeg har lagt en plan, sammen med min træner, for hvordan vi skal lykkes med at blive klar til U25 DM. Vi har holdt nogle møder hvor vi talte om hvordan min træner har arbejdet med sine heste og vi inkludererede også hestens ejer i hvad der skal til for at opnå vores mål.

Det har gjort en kæmpe forskel for vores arbejde, at vi har optimeret på hele teamet bag hesten. Ud over træning, taler vi om kiropraktik, massage, tandlæge og sadeltjek især. F.eks. får hesten massør en gang om måneden og hver 14 dag, hvis vi har mange krævende stævner. Dertil har min dyrelæge hjulpet med kiropraktik med jævne mellemrum. Det handler meget om at Luna er glad i sit arbejde og om at kende hesten så godt, at vi lynhurtigt kan få løst de problemer der opstår, næsten inden de sker.

Til hele opsætningen om at nå målet skal der både hest og rytter til. Derfor er jeg selv begyndt at ryttertræne, så jeg også selv er smidig og kan følge bedst muligt med hesten, når det bliver mere krævende i de højere dressur klasser.
 
 

Sponsorer