Vindinge Rideklub

Emily Flintegaard Ehlert
 
Mit navn er Emily, og jeg er født i 2009.

Til hverdag går jeg i skole i Reerslev, men det meste af min tid går ude i stalden med mine ponyer.
I øjeblikket har jeg fire ponyer:

Tanggaards Figo
17år Welsh (sec A)
min første pony – han er kun 121cm. Han lærte mig at springe, og vi har været til utallige stævner sammen. Vi har fået en masse rosetter, og endda enkelte placeringer til C stævner!

Blondy Boy
21år Irsk Sportspony
Min gule superstjerne som hjalp mig videre efter Figo. Vi har fået en masse placeringer, blandt andet til Rømø beachjump og en 2. plads ved distriktsmesterskabeti 2018. Blop blev desværre skadet i sommers, men er nu klar igen efter genoptræning.

Nalle
21år - blanding
Jeg havde kun redet på Nalle nogle måneder,da han desværre fik en skade – Håber meget han bliver klar igen, så vi kan begynde genoptræningen.

Whos Spot On
17år Irsk Sportspony
Min nyeste pony, og vi er virkelig et godt par! På den korte tid vi har kendt hinanden, er det blevet til en masse gode oplevelser. I 2018 opnåede vi at vinde distriktsmesterskabet for hold, samt individuelt i military. Vi fik en 5. plads i finalen ved subaru cup, og hentede 4 placeringer ved christmasshow, blandt andet en førsteplads i LA2*.


Hvad er mine mål?

I 2019 er mit mål at få kvalificeret begge ponyer til B stævner, så jeg kan prøve at ride med til landsstævner. Her er mit mål at kunne være fejlfri i MA-klasser, så jeg i løbet af året kan prøve at deltage ved Baltic cup. Derudover vil jeg gerne nå finalerne i både nordvestbox cup og audicup.

I min ponytid er mine helt store mål at komme på landsholdet, og deltage ved DM, NM og EM.
Samtidig vil jeg gerne have en hest, så jeg kan prøve at starte children klasser.

Når jeg skal ride hest, er mit helt store mål at komme med til de olympiske lege.

Hvordan vil jeg opnå mine mål?
 
Jeg skal blive bedre til dressur, og rider så ofte jeg kan hos Selina. Det skal hjælpe mig med at blive bedre til at ride de korrekte afstande hver gang. Nu hvor jeg endelig er blevet B rytter, så er det planen at ride lidt færre stævner i år, og have mere fokus på undervisningen. 
 
 
 
 
 

Sponsorer