Ridecentrets åbningstider

I Vindinge Rideklub har vi valgt at have åbningstider for at give hestene bedste mulighed for at få ro i boksen.

Åbningstiderne skal så vidt muligt respekteres, men har man ind i mellem brug for at komme udenfor åbningstiderne, så kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. Kommer du i stalden udenfor åbningstiderne, så sørg lige for at Jens får besked, så han ved at der ikke er ubudne gæster på spil.

Alle ugens dage, samt helligdage og ferie
Ridecentret lukker alle dage kl. 22.00

Onsdag lukkes dog først kl. 23.00, så det er muligt at ride efter springning (fra kl. 21.00). Er man i stalden senere end kl. 22.00, skal man selv lukke og slukke efter sig.

Åbningstiderne gælder også brug af ridehuset

Ferieplan for Skoleåret 2019/2020

I ferierne er der ikke almindelig rideskoleundervisning i Vindinge Rideklub. I ferierne passes hestene af parterne og ofte suppleret med mulighed for at leje hestene for de ryttere der selv kan sadle op og ride. Dette gælder dog ikke sommerferien.

Juleferie d. 23/12 til d. 3/1. Første dag efter nytår er mandag d. 6/1.

Vinterferie Uge 8

Påskeferie Uge 15 + Mandag d. 13/4.
(dog undervisning Mandag d. 6/4)

Store Bededags ferie Fredag d. 8/5.

Kr. Himmelfarts ferie Torsdag d. 21/5. og Fredag d. 22/5.

Pinseferie Mandag d. 1/6.
Grundlovsdag Fredag d. 5/6.

Sommerferie Uge 27 til og med uge 32.
Første dag efter ferien er mandag d. 10/8.