Ridelejr 2019

Vindinge Rideklub tilbyder igen i år ridelejr for klubbens egne medlemmer og for andre børn der går til ridning. Vi tilbyder en hyggelig og lærerig ridelejr, hvor børnene får en alsidig oplevelse med hestene og en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Børnene får mulighed for at ride to gange om dagen og får indblik i hvordan hestene passes i stalden. Der vil være forskellige former for ridning og leg med hestene, så man kan få prøvet forskellige discipliner. Børnene får deres ”egen hest” under ridelejren, som de passer og rider på. Al ridning foregår naturligvis under opsyn og sammen med en instruktør.

Vi tilbyder ridelejr på flere forskellige niveauer, så det er muligt at få en dejlig ridelejr uanset om man har gået til ridning i kort tid eller er mere øvet. Ryttere med egen hest er også velkomne, men det skal aftales særskilt, så vi sikrer at vi har en boks til hesten.

Der overnattes i vores rytterstue på medbragte madrasser eller liggeunderlag. Der serveres mad 3-4 gange om dagen og der vil være en lille kiosk hvor børnene kan købe lidt slik og en sodavand.

Uge ridelejr for de øvede ryttere
Denne type ridelejr udbydes i uge 27 og i uge 28. Her skal børnene selv kunne sadle op og kunne ride selvstændigt rundt i både skridt, trav og galop. Man skal kunne ride en tur i Hedeland uden at skulle trækkes.
Børnene deles op i små hold, så de kommer til at ride sammen med andre børn der passer i alder og niveau, men de laver så vidt muligt de samme aktiviteter.
Ridelejren sluttes af med en opvisning for forældre og søskende, samt fællesspisning af jeres medbragte mad.

Uge 27 - Pris: 3000,- Kr.
Ankomst søndag d. 30/6 kl. 16.
Afrejse fredag d. 5/7. Opvisning og spisning starter kl. 17.30

Uge 28 - Pris: 3000,- Kr.
Ankomst søndag d. 7/7 kl. 16.
Afrejse fredag d. 12/7. Opvisning og spisning starter kl. 17.30.

Miniridelejr for begyndere og de helt unge ryttere
Denne type ridelejr udbydes som tre dage i slutningen af sommerferien. Her kan selv de mindste børn og nybegyndere være med og børnene behøver ikke selv at kunne sadle op. De skal blot være vant til at færdes i stalden og kunne ride i både skridt og trav. Klubben sørger for hjælpere, der er behjælpelige med at sadle op og trækker gerne, når vi rider en tur i Hedeland.
For de mindste børn er det en stor oplevelse at være på ridelejr i tre dage uden mor og far, så de er som regel ”fyldt op” af oplevelser når de tre dage er gået og vi siger derfor bare farvel stille og roligt uden opvisning, når børnene afhentes.

Del 1 - Pris: 1800,- Kr.
Ankomst lørdag d. 3/8 kl. 9.00
Afrejse mandag d. 5/8 kl. 17.00

Del 2 - Pris: 1800,- Kr.
Ankomst tirsdag d. 6/8 kl. 9.00
Afrejse torsdag d. 8/8 kl. 17.00

For alle fire ridelejre gælder, at der skal være minimum 8 børn tilmeldt for at de gennemføres. Der vil ligeledes være et maximum antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle.

Tilmelding er bindende og sker via Klubmodulet på https://vindinge-rideklub.klub-modul.dk

Alt kontakt inden ridelejren skal ske til Mie Bisgaard Frederiksen på mbf@vindinge-rideklub.dk